حسابداری رستورانی

(مبتنی بر کارت خریـد و تخفیف ، پیامـک ، بارکــد ، کالـر آیدی، صندوق فروشگاهیPOS و سیستم های لمسی)
شرکت آی تی پرداز با تخصص و تجربه عالی در زمینه سیستم مدیریت روابط مشتری CRM، سامانه کارت هوشمند، بارکد، سیستم های مبتنی بر بلوتوث و SMS، صندوق های POS فروشگاهی، ترازوهای دیجیتال و سامانه کنترل تماسهای تلفنی، مفتخر است که این تجربیات ارزشمند را بصورت مجتمع و حرفه ای و به صورت بسیار روان و آسان در یک نرم افزار رستورانی، در اختیار شما مشتری گرامی قرار دهد.
- بخش رستورانی و فست فود
- بخش حسابداری
- بخش انبار
- بخش خرید و فروش
- بخش خزانه داری و دفتر چک بخش تولید
- بخش تعریف کالا
- سایر امکانات
- حفظ و ایمنی اطلاعات
سری فست فودی و رستورانی | جامع | استاندارد | پایه | لایت | سوپر لایت | |
ردیف | شرح / کد محصول | R243 | R242 | R241 | R240 | R200 |
۱ | تعداد کاربران | ۷ | ۴ | ۲ | ۱ | ۱ |
۲ | تعداد جلسات آموزشی رایگان | ۳ | ۲ | ۱ | ۱ |
|
۳ | تعداد دفاتر کاری | ۳ | ۲ |
|
|
|
۴ | محدودیت در ثبت کالا و شخص | نامحدود | نامحدود | نامحدود | ۵۰۰ | ۱۰۰ |
۵ | ساعات ارائه خدمات ویژه | ۸ الی ۲۴ | ۸ الی ۲۰ | ساعت اداری | ساعت اداری | ساعت اداری |
۶ | ۱.صدور فاکتور فروش، ۲. امکان ثبت دریافت و پرداخت (نقد)، ۳. تعریف کالا و اشخاص (در یک سطح)، | • | • | • | • | • |
۷ | ۱. صدور خرید و فروش POS، ۲. امکان چاپ فاکتور مشتری در انواع کاغذ ۸۰ میلیمتری و ۵۷ میلیمتری بر روی دو پرینتر، ۳.گزارش فروش یک غذا به تفکیک روزهای یک ماه بر حسب ساعات، ۴. استفاده از جدیدترین تکنولوژی بانکهای اطلاعاتی جهت نگهداری اطلاعات با بالاترین حجم، سرعت و عدم از دست دادن اطلاعات با قطع ناگهانی برق، ۵. دارای یک گروه کالا و قابلیت ثبت حداکثر ۱۰۰ قلم-کالا | • | • | • | • |
|
۸ | ۱. سفارش گیری در سالن، ۲. پیک موتوری، ۳. امکان اختصاص فاکتور به پیکهای موتوری، ۴. نوع پرداخت (نقد یا غیرنقد)، ۵. امکان تعریف میز/ تخت/ آلاچیق و اختصاص آن به مشتری در فروش سالن، ۶. امکان تعریف مناطق مختلف شهری، ۷. قابلیت نصب دستگاه Caller ID به برنامه و امکان جستجوی سریع مشخصات مشترکین به محض تماس تلفنی در فروش مشترکین، ۸. امکان تغییر فاکتور فروش به دلخواه/ همراه با تنظیم عناوین گزارشات/ تعداد پرینت هر قسمت/ عناوین پرینتهای آشپزخانه و مشتری، ۹. امکان ارسال منوهای غذایی مختلف به آشپزخانههای مختلف، ۱۰.امکان پرینت اکثرگزارشات رستورانی توسط پرینترهای حرارتی با عرض ۸۰ میلی متری ۱۱.گزارش کارکرد پیک، ۱۲.گزارش جمع کارکرد پیک ها، ۱۳.گزارش کارکرد پیکها به تفکیک تاریخ، ۱۴.گزارش لیست فروش سالن کلی و روز، ۱۵. انواع گزارشات (صندوق، صندوقدار، روش به تفکیک ایام هفته، صندوق بر حسب شیفت، صندوق بر حسب ساعت، موجودی هر صندوق، فروش یک کالای خاص کلی و روزانه، فروش از یک منطقه)، ۱۶. امکان بکارگیری بر روی مانیتورهای لمسی، ۱۷. امکان شیفتبندی فروش به منظور اطلاع از فروش جداگانه در هر شیفت، ۱۸. امکان رزرو غذا در موعد مشخص، ۱۹. امکان گروه بندی غذا ها (مثل: کبابها ، خورشتها و …) ۲۰.امکـان چاپ فاکتـور در سایـز A5، A4 با آرم و سربرگ جهت ارائه به موسسات و شرکت ها، ۲۱.ثبت شرح برای آشپزخانه در پرینت دوم | • | • | • |
|
|
۹ | ۱. عملیات انبار، ۲. امکان ثبت چکهای امانی، ۳. عملکرد و کنترل کامل واسطههای فروش، ۴. سطح دسترسی برای کاربران، امکان ثبت سند حسابداری (غیراتوماتیک) بصورت جزئی، ۵. امکان نمایش معین اشخاص با ریزکالاها و چکها، ۶. امکان استفاده از بارکدخوان و چاپ بارکد، ۷. امکان تعریف بانک و دستهچک، ۸. امکان صدور پیشفاکتور و قطعی نمودن آن، ۹. رأسگیری چکها و هشدار چکهای سررسید شده در ابتدای ورود به برنامه ۱۰. امکان نگهداری فاکتورهای حذف شده و ویرایششده با جزییات کامل و قابلیت پرینت آنها، ۱۱. امکان گزارشگیری موجودی انبار در هر لحظه از فروش، ۱۲.گزارش حساب و عملکرد گارسونها، ۱۳. امکان اختصاص به پیک موتوری و استفاده از فناوری بارکد ، ۱۴. امکان نمایش اتومات نقطه سفارش، ۱۵. امکان تعریف شماتیک میزهای سالن بصورت گرافیکی، ۱۶. امکان رزرو سالن در تاریخ و زمان مشخص، ۱۷. گزارش مغایرت انبار، ۱۸.امکان تعریف پیام برای فاکتورها در قسمتهای مختلف فروش، ۱۹.امکان تفکیک چاپ گروه کالایی ۲۰.امکان درج توضیحات غذا بر روی فیش برای آشپزخانه، ۲۱. امکان اعمال تخفیف و سرویس بصورت ریالی و درصدی بطور کلی و جزئی بر روی فیش، ۲۲. امکان دسته بندی فاکتورهای فروش در سه حالت فاکتور: ارسال شده/ فاکتور ارسال نشده/ موقت (رزرو شده)، ۲۳. امکان تغییر قیمت واحد غـذا و درج تخفیـف در زمـان سفارشگیری برای مشترکین خاص مانند شرکتهـا ۲۴. ثبت سلیقه مشتری و اعلام در چاپ دوم برای آشپزخانه | • | • |
|
|
|
۱۰ | ۱. تیپ قیمت، ۲. امکان تعریف حسابهای زیرتفصیلی و شناور، ۳. دستهبندی مشتریها، ۴.خروجی با پسوندهای مختلف، ۵. نمایش سود هر کالا، فاکتور و هر طرف حساب بطور مجزا، ۶. اطلاعات نموداری جهـت ارزیابی سیستم و فـروش، ۷. گـزارشـات پیشرفتـه ( گـردش کالای طـی دوره، کاردکـس ریالی و تعـدادی مرور حسابها و …) و امکان صدور فیش فروش، ۸. سفارش کالا، ۹. فاکتورهای سریع، ۱۰.مناسب برای صندوق های فروشگاهی POS به صورت سریع با امکان دریافت و تجمیع دستهای ۱۱. سریال و گارانتی کالاها، ۱۲. تخصیص شماره سریال به کالاها، گارانتی کننده، تاریخ اتمام گارانتی، ۱۳. استفاده از سریال هنگام ورود و خروج کالا، قابلیت طراحی فرم فاکتورها توسط کاربر، ۱۴. استفاده از سطوح قیمتها و درج اتوماتیک فی در فاکتور، تعیین تاریخ سررسید و مهلت پرداخت برای فاکتورها، ۱۵.گزارش وضعیت پرداخت فاکتورها و هشدار فاکتورهای معوق، ۱۶. امکان طراحی فرم چک برای بانکهای مختلف و چاپ چک، ۱۷. امکان تعریف کالاها به صورت کلیدهای میانبر جهت تسریع انتخاب. ۱۸. امکان تعریف دو دفتر کاری، ۱۹. امکان برگشت دادن برگه های حذف شده ۲۰. امکان مشاهده اتومات موجودی انبار در هر لحظه از فروش، ۲۱. امکان ثبت و نگهداری فاکتورهای خرید و ورود اتوماتیک مواد خام خریداریشده به انبار و نگهداری آخرین قیمت مواد خام، ۲۲. امکان سفارشگیری توسط دستگاه Pocket PC در هر نقطه از رستوران و ارسال همزمان پرینت به آشپزخانه، ۲۳. امکان استفاده از نرم افزار رستوران در چندین صندوق مجزا فقط با داشتن یک کامپیوتر مرکزی، ۲۴. امکان استفاده برنامه تحت شبکه با تعداد کاربران نامحدود، ۲۵. دارای سیستم صوتی و فیشی نوبتدهی، ۲۶. قابلیت نمایش شماره نوبت بر روی LCD مرکزی، ۲۷. مانیتور دوم جهت تایید کردن سفارش غذا توسط آشپزخانه، ۲۸.امکان ارسال پیام کوتاه در هنگام ارسال غذا به مشتری به همراه مبلغ فاکتور، ۲۹.امکان کنترل انبار روزانه و داشتن اطلاعات از موجودی آشپزخانه در هنگام سفارشگیری ۳۰.امکان سفارشگیری توسط سیستم بارکد بصورت فروشگاهی و سوپرمارکتی، کنتـرل میزهـای تسویه نشده – رزرو شده و تسویه شده، ۳۱. امکان محله بندی مشترکین و اعمال کرایه برای هر محله و یا هر مشترک بطور مجزا ۳۲. مانیتور تایید سفارشات در آشپزخانه، ۳۳. امکان بکارگیری Caller ID بصورت شبکه، ۳۴.گزارش میزان فروش کاربران بصورت شیفتی، ۳۵. تعریف حد سفارش خودکار، ۳۶.امکان ثبت تخفیفات تعدادی برای کالا ۳۷. فروش بر اساس صفات کالا |
|
|
|
|
|