(مبتنی بر کارت خریـد و تخفیف ، پیامـک ، بارکــد ، کالـر آیدی، صندوق فروشگاهیPOS و سیستم های لمسی)
شرکت آی تی پرداز با تخصص و تجربه عالی در زمینه سیستم مدیریت روابط مشتری CRM، سامانه کارت هوشمند، بارکد، سیستم های مبتنی بر بلوتوث و SMS، صندوق های POS فروشگاهی، ترازوهای دیجیتال و سامانه کنترل تماسهای تلفنی، مفتخر است که این تجربیات ارزشمند را بصورت مجتمع و حرفه ای و به صورت بسیار روان و آسان در یک نرم افزار رستورانی، در اختیار شما مشتری گرامی قرار دهد.
- بخش رستورانی و فست فود
- بخش حسابداری
- بخش انبار
- بخش خرید و فروش
- بخش خزانه داری و دفتر چک بخش تولید
- بخش تعریف کالا
- ساير امکانات
- حفظ و ايمنی اطلاعات
سری فست فودی و رستورانی | جامع | استاندارد | پایه | لایت | سوپر لایت | |
ردیف | شرح / کد محصول | R243 | R242 | R241 | R240 | R200 |
1 | تعداد کاربران | 7 | 4 | 2 | 1 | 1 |
2 | تعداد جلسات آموزشی رایگان | 3 | 2 | 1 | 1 |
|
3 | تعداد دفاتر کاری | 3 | 2 |
|
|
|
4 | محدودیت در ثبت کالا و شخص | نامحدود | نامحدود | نامحدود | 500 | 100 |
5 | ساعات ارائه خدمات ویژه | 8 الی 24 | 8 الی 20 | ساعت اداری | ساعت اداری | ساعت اداری |
6 | 1.صدور فاکتور فروش، 2. امکان ثبت دریافت و پرداخت (نقد)، 3. تعریف کالا و اشخاص (در یک سطح)، | • | • | • | • | • |
7 | 1. صدور خرید و فروش POS، 2. امکان چاپ فاکتور مشتري در انواع کاغذ 80 ميليمتري و 57 ميليمتري بر روی دو پرینتر، 3.گزارش فروش يک غذا به تفکيک روزهاي يک ماه بر حسب ساعات، 4. استفاده از جديدترين تکنولوژي بانکهاي اطلاعاتي جهت نگهداري اطلاعات با بالاترين حجم، سرعت و عدم از دست دادن اطلاعات با قطع ناگهاني برق، 5. دارای یک گروه کالا و قابلیت ثبت حداکثر 100 قلم-کالا | • | • | • | • |
|
8 | 1. سفارش گيري در سالن، 2. پيک موتوري، 3. امکان اختصاص فاکتور به پيکهاي موتوري، 4. نوع پرداخت (نقد یا غیرنقد)، 5. امکان تعريف ميز/ تخت/ آلاچيق و اختصاص آن به مشتري در فروش سالن، 6. امکان تعریف مناطق مختلف شهری، 7. قابليت نصب دستگاه Caller ID به برنامه و امکان جستجوي سريع مشخصات مشترکين به محض تماس تلفني در فروش مشترکين، 8. امکان تغيير فاکتور فروش به دلخواه/ همراه با تنظيم عناوين گزارشات/ تعداد پرينت هر قسمت/ عناوين پرينتهاي آشپزخانه و مشتري، 9. امکان ارسال منوهاي غذايي مختلف به آشپزخانههاي مختلف، 10.امکان پرينت اکثرگزارشات رستورانی توسط پرينترهاي حرارتي با عرض 80 ميلي متري 11.گزارش کارکرد پيک، 12.گزارش جمع کارکرد پيک ها، 13.گزارش کارکرد پيکها به تفکيک تاريخ، 14.گزارش ليست فروش سالن کلي و روز، 15. انواع گزارشات (صندوق، صندوقدار، روش به تفکيک ايام هفته، صندوق بر حسب شيفت، صندوق بر حسب ساعت، موجودي هر صندوق، فروش يک کالاي خاص کلي و روزانه، فروش از يک منطقه)، 16. امکان بکارگیری بر روی مانیتورهای لمسی، 17. امکان شيفتبندي فروش به منظور اطلاع از فروش جداگانه در هر شيفت، 18. امکان رزرو غذا در موعد مشخص، 19. امکان گروه بندی غذا ها (مثل: کبابها ، خورشتها و …) 20.امکـان چاپ فاکتـور در سایـز A5، A4 با آرم و سربرگ جهت ارائه به موسسات و شرکت ها، 21.ثبت شرح برای آشپزخانه در پرینت دوم | • | • | • |
|
|
9 | 1. عمليات انبار، 2. امكان ثبت چكهاي اماني، 3. عملكرد و كنترل كامل واسطههاي فروش، 4. سطح دسترسي براي كاربران، امكان ثبت سند حسابداري (غيراتوماتيك) بصورت جزئي، 5. امكان نمايش معين اشخاص با ريزكالاها و چكها، 6. امكان استفاده از باركدخوان و چاپ بارکد، 7. امکان تعریف بانک و دستهچک، 8. امکان صدور پیشفاکتور و قطعی نمودن آن، 9. رأسگیری چکها و هشدار چکهای سررسید شده در ابتدای ورود به برنامه 10. امکان نگهداري فاکتورهاي حذف شده و ويرايششده با جزييات کامل و قابليت پرينت آنها، 11. امکان گزارشگیری موجودی انبار در هر لحظه از فروش، 12.گزارش حساب و عملکرد گارسونها، 13. امکان اختصاص به پیک موتوری و استفاده از فناوری بارکد ، 14. امکان نمایش اتومات نقطه سفارش، 15. امکان تعریف شماتیک میزهای سالن بصورت گرافیکی، 16. امکان رزرو سالن در تاریخ و زمان مشخص، 17. گزارش مغايرت انبار، 18.امکان تعريف پيام براي فاکتورها در قسمتهاي مختلف فروش، 19.امکان تفکیک چاپ گروه کالایی 20.امکان درج توضیحات غذا بر روی فیش برای آشپزخانه، 21. امکان اعمال تخفیف و سرویس بصورت ریالی و درصدی بطور کلی و جزئی بر روی فیش، 22. امکان دسته بندی فاکتورهای فروش در سه حالت فاکتور: ارسال شده/ فاکتور ارسال نشده/ موقت (رزرو شده)، 23. امکان تغییر قیمت واحد غـذا و درج تخفیـف در زمـان سفارشگیری برای مشترکین خاص مانند شرکتهـا 24. ثبت سلیقه مشتری و اعلام در چاپ دوم برای آشپزخانه | • | • |
|
|
|
10 | 1. تيپ قيمت، 2. امکان تعریف حسابهای زیرتفصیلی و شناور، 3. دستهبندي مشتريها، 4.خروجي با پسوندهاي مختلف، 5. نمايش سود هر كالا، فاكتور و هر طرف حساب بطور مجزا، 6. اطلاعات نموداري جهـت ارزيابي سيستم و فـروش، 7. گـزارشـات پيشرفتـه ( گـردش كالاي طـي دوره، كاردكـس ريالي و تعـدادي مرور حسابها و …) و امکان صدور فیش فروش، 8. سفارش کالا، 9. فاکتورهای سریع، 10.مناسب برای صندوق های فروشگاهی POS به صورت سریع با امکان دریافت و تجمیع دستهای 11. سریال و گارانتی کالاها، 12. تخصیص شماره سریال به کالاها، گارانتی کننده، تاریخ اتمام گارانتی، 13. استفاده از سریال هنگام ورود و خروج کالا، قابلیت طراحی فرم فاکتورها توسط کاربر، 14. استفاده از سطوح قیمتها و درج اتوماتیک فی در فاکتور، تعیین تاریخ سررسید و مهلت پرداخت برای فاکتورها، 15.گزارش وضعیت پرداخت فاکتورها و هشدار فاکتورهای معوق، 16. امکان طراحی فرم چک برای بانکهای مختلف و چاپ چک، 17. امکان تعریف کالاها به صورت کلیدهای میانبر جهت تسریع انتخاب. 18. امکان تعریف دو دفتر کاری، 19. امکان برگشت دادن برگه های حذف شده 20. امکان مشاهده اتومات موجودی انبار در هر لحظه از فروش، 21. امکان ثبت و نگهداري فاکتورهاي خريد و ورود اتوماتيک مواد خام خريداريشده به انبار و نگهداري آخرين قيمت مواد خام، 22. امکان سفارشگيري توسط دستگاه Pocket PC در هر نقطه از رستوران و ارسال همزمان پرينت به آشپزخانه، 23. امکان استفاده از نرم افزار رستوران در چندين صندوق مجزا فقط با داشتن يک کامپيوتر مرکزي، 24. امکان استفاده برنامه تحت شبکه با تعداد کاربران نامحدود، 25. دارای سیستم صوتی و فیشی نوبتدهی، 26. قابلیت نمایش شماره نوبت بر روی LCD مرکزی، 27. مانیتور دوم جهت تایید کردن سفارش غذا توسط آشپزخانه، 28.امکان ارسال پیام کوتاه در هنگام ارسال غذا به مشتری به همراه مبلغ فاکتور، 29.امکان کنترل انبار روزانه و داشتن اطلاعات از موجودی آشپزخانه در هنگام سفارشگیری 30.امکان سفارشگیری توسط سیستم بارکد بصورت فروشگاهی و سوپرمارکتی، کنتـرل میزهـای تسویه نشده – رزرو شده و تسویه شده، 31. امکان محله بندی مشترکین و اعمال کرایه برای هر محله و یا هر مشترک بطور مجزا 32. مانیتور تایید سفارشات در آشپزخانه، 33. امکان بکارگیری Caller ID بصورت شبکه، 34.گزارش میزان فروش کاربران بصورت شیفتی، 35. تعریف حد سفارش خودکار، 36.امکان ثبت تخفیفات تعدادی برای کالا 37. فروش بر اساس صفات کالا |
|
|
|
|
|